جستجو

گردو

گردوها منبع غنی از اسیدهای چرب اشباع نشده، غیر اشباع (حدود 72٪) مانند: اسید اولئیک و منبع بسیار خوبی از همه اسیدهای چرب ضروری امگا 3 مانند اسید لینولئیک، اسید آلفا-لینولنیک (ALA) و اسیدهای آراشیدونیک هستند. بنابراین مصرف منظم گردو در رژیم غذایی ممکن است به کاهش کل LDL یا "کلسترول بد" کمک کرده و باعث افزایش سطح HDL یا "کلسترول خوب" در خون شود.

مطالعات تحقیقاتی حاکی از آن است که رژیم غذایی مدیترانه ای که سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع منفرد و اسیدهای چرب امگا 3 است، می تواند در کاهش احتمال بیماری عروق کرونر و سکته های مغزی با داشتن پروفایل سالم برای چربی خون کمک کند.

خوردن هر روز به اندازه یک مشت (25 گرم) گردو می تواند حدود 90٪ از اسیدهای چرب امگا 3 را تأمین کند. مطالعات تحقیقاتی نشان می دهد که اسیدهای چرب موجود در گردو با اقدامات ضد التهابی ممکن است به کاهش فشار خون، کاهش بیماری عروق کرونر و خطر سکته مغزی کمک کند و از سرطان های پستان، روده بزرگ و پروستات محافظت کند.

علاوه بر این، آن ها منبع غنی از بسیاری از مواد شیمیایی هستند که ممکن است به فعالیت آنتی اکسیدانی کلی بدن کمک کنند، از جمله ملاتونین، اسید الاژیک، ویتامین E، کاروتنوئیدها و ترکیبات پلی فنولیک.شناخته شده است که این ترکیبات دارای اثرات بالقوه سلامتی در برابر سرطان، پیری، التهاب و بیماری های عصبی هستند.

فواید گردو برای سلامتی

دانشمندان اخیراً دریافته اند كه گردو دارای بالاترین سطح آنتی اکسیدان های پلی فنولیك از بین تمام دانه ها و مغزهای خوراكی است. 100 گرم آجیل ظرفیت جذب، رادیکال اکسیدان (ORAC) را دارد. خوردن شش تا هفت گردو در روز می تواند به جلوگیری از رادیکال های آزاد بیماری زا در بدن انسان کمک کند.

علاوه بر این گردوها یک منبع عالی از ویتامینE هستند که غنی از Yتوکوفرول بوده و با محافظت از سلول ها در برابر رادیکال های آزاد، می توانند نقش مهمی در سلامت سلول ایفا کنند و به عنوان یک آنتی اکسیدان محلول در لیپید، برای حفظ و یکپارچگی غشای سلولی مخاط و پوست نقش موثری دارند.گردو هم چنین با چندین گروه مهم B کمپلکس از ویتامین ها مانند ریبوفلاوین، نیاسین، تیامین، اسید پانتوتنیک، ویتامین B-6 و فولات ها همراه است.

گردوها همچنین منبع غنی از مواد معدنی مانند منگنز، مس، پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، روی و سلنیوم هستند. مس برای بسیاری از آنزیم ها از جمله سیتوکروم Cاکسیداز و سوپراکسید دیسموتاز حیاتی است (سایر مواد معدنی به عنوان فاکتورهای مشترک این آنزیم منگنز و روی هستند). روی در بسیاری از آنزیم هایی که رشد و نمو، رشد غدد جنسی، هضم و سنتز اسید نوکلئیک را تنظیم می کند، یک فاکتور مشترک است. سلنیوم یک ریز مغذ مهم است، که به عنوان یک عامل مشترک برای آنزیم های آنتی اکسیدان مانند گلوتاتیون پراکسیداز عمل می کند.

روغن گردو عطر و بویی خوش طعم دارد و دارای خاصیت قابض عالی است. اگر به صورت محلی استفاده شود، به حفظ رطوبت پوست و محافظت از خشکی آن کمک می کند. همچنین در آشپزی و به عنوان "روغن حامل یا روغن پایه" در داروهای سنتی در ماساژ درمانی، رایحه درمانی، در صنایع دارویی و آرایشی استفاده شده است.روزانه یک مشت مغزگردو میل کنید و مقدار کافی از مواد معدنی، ویتامین ها و پروتئین توصیه شده را دریافت خواهید کرد.

خواص مفید گردو

میوه های یک آجیل حاوی مقدار زیادی عناصر لازم برای بدن انسان است:

تانن
ویتامین C و E ، KP
آلکالوئیدها
کاروتن
کره بادام زمینی چرب
پروتئین
اسیدهای آمینه آزاد
نمک های آهن و کبالت
کومارین
استروئیدها؛
پولکول
اسانس گردو


برای چندین قرن از گردو به طور فعال در طب عامیانه استفاده می شود. مواد مفید گردو دارای اثر ضد باکتری، قابض و ترمیم کننده هستند. همچنین گردو به مواد ضد التهابی اضافه می شود. از جمله اینکه، گردو به دلیل خواص درمانی زیر شناخته شده است:

بهبود حافظه
درمان یبوست
درصد بالای اسیدهای چرب اشباع نشده
حاوی مقدار زیادی مواد معدنی است
یک درمان موثر برای فشار خون بالا
گردو همچنین به منظور کاهش کلسترول در خون انسان مفید است.


خواص مفید مغز گردو

مغز گردو برای بدن زن و مرد مفید است، این محصول سرشار از چربی و پروتئین است، ویتامین C زیادی دارد، در آن آهن و کبالت وجود دارد. برگ های این گیاه حاوی تانن، سروتونین، نمک های معدنی و فلاونوئیدها است. مقدار زیادی اسید اسکوربیک و تانن در پرکارپ پوست سبز گردو یافت می شود. خواص مفید به هر قسمت جداگانه ای از پوست گردو مربوط می شود. در طب سنتی، برای تهیه داروهای دارویی، از هسته، برگ، روغن دانه آجیل و حتی پوست گردو استفاده می شود و خواص مفید آن بسیار گسترده و متنوع است.

1-اثر مفید بر روی کار قلب، کلیه ها و مغز

2-استفاده منظم از این محصول میزان کلسترول خون را به حداقل می رساند. با تشکر از ویتامین ها و آنتی اکسیدان های موجود در گردو، این محصول به بهبود حافظه و کاهش خطر سرطان کمک می کند.

3-مبارزه با پیری

4-این محصول همچنین باعث افزایش کارایی اندوتلیوم می شود که وظیفه عملکرد صحیح و موثر کلیه را دارد و به عادی شدن فشار، انعقاد طبیعی خون کمک می کند.

5-اثر مفید بر روی توانایی و قدرت جسمی فرد دارد.

6-مصرف منظم مغز گردو به افزایش گردش خون در دستگاه تناسلی و تحریک اسپرماتوژنز کمک می کند.

7-حاوی پروتئین گیاهی سالم است.

8-این یک محصول ضروری برای گیاهخواران است. این ماده عمدتا حاوی پروتئین های گیاهی است که در بدن انسان ها بسیار بهتر از پروتئین حیوانی جذب می شود.

9-سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

10- میوه های نارس گردو فواید زیادی برای بدن به همراه دارند. در برخی مناطق یک مربای خوشمزه از آن ها تهیه می شود که در آن تمام ویژگی های مفید گردو حفظ می شود.

11-حافظه را بهبود می بخشد.

12-از زمان های بسیار قدیم گردو غذای ذهن محسوب می شد. این محصول به بهبود فعالیت های ذهنی انسان و فعال شدن مغز کمک می کند.

فیلترها
Sort
display