جستجو

گرانولا دارچین نجبیل

گرانولا دارچین زنجبیل در حین پخت چگونه است؟ بوی آن بسیار خوب و طعم آن هنگام غذا خوردن بسیار عالی است و می تواند به عنوان میان وعده ای مناسب برای صبحانه یا عصرانه در نظر گرفته شود و موجب تقویت سیستم ایمنی شما شود.

نکات مهم در تهیه گرانولا دارچین زنجبیل

افراد با وعده های غذایی مناسب، رژیم های غذایی بهتری دارند، چرا که خوردن غذاهایی با ارزش غذایی بالا و وجود مواد مغذی، ویتامین ها و مواد معدنی در آنها، برای بدن لازم است، زیرا وقتی از یک وعده مناسب غذایی، صرف نظر می کنید، جبران مواد مغذی از دست رفته دشوار است. از این رو استفاده از میان وعده هایی از قبیل: گرانولا دارچین زنجبیل، می تواند ترکیب غذایی خوشمزه ای را برای شما به ارمغان آورد.

- پروتئین قدرتمند

هضم پروتئین زمان بر است و بنابراین با ثابت نگه داشتن قند خون و گرسنگی به ما کمک می کند تا مدت بیشتری تمرکز خود را حفظ کنیم. ماست، تخم مرغ، شیر و پنیر، کره مغزهای آجیل، ماهی تن، آجیل، لوبیا، گوشت و مرغ در این گروه قرار می گیرند.

- غلات کامل

غلات کامل به بدن و مغز انرژی می دهند. آنها با داشتن فیبر و مواد مغذی بیشتر نسبت به دانه های تصفیه شده، برای جلوگیری از قند خون، با سرعت بیشتری هضم می شوند. حداقل سه تا چهار گرم فیبر در هر وعده میل کنید. برخی از گزینه ها شامل جو دوسر، سبوس و غلات جوانه گندم و غلات سبوس دار و هم چنین استفاده از چاشنی هایی مثل، زنجبیل و دارچین به دلیل خاصیت فوق العاده عالی که دارند به میزان بالایی می توانند موجب انرژی زایی بدن شما شوند.

ایده هایی برای صبحانه سالم با گرانولا دارچین زنجبیل

روز خود را با این صبحانه های شیرین و مغذی و سریع و آسان شروع کنید:

- تهیه گرانولا دارچین زنجبیل

گرانولا ترکیب غذایی انعطاف پذیری است، لذا می تواند به راحتی به عنوان میان وعده ای لذیذ مورد استفاده قرار گیرد.

آجیل: گردو و بادام جز مواد افزودنی محسوب می شوند، اما تخمه آفتابگردان، دانه خشخاش، کنجد و تخمه کدو بخشی از ترکیبات مدنظر در تهیه گرانولای دارچین زنجبیل هستند.

ادویه: زنجبیل، دارچین، هل، که این ادویه ها به عنوان طعم دهنده هایی معطر مورد استفاده قرار می گیرند.

مواد مورد استفاده در تهیه گرانولا دارچین زنجبیل

3 فنجان (10 اونس) جو دوسر

1 فنجان (4 اونس) قطعه گردو

1 فنجان (4 اونس) بادام خرد شده

1/2 فنجان (2 اونس) دانه آفتابگردان بدون نمک خام

1/2 فنجان شربت افرا

2 قاشق غذاخوری روغن خنثی، مانند کلزا یا گلرنگ

3/4 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده

1/2 قاشق چایخوری نمک کوشر

1/4 قاشق چایخوری زنجبیل ساییده شده

میخک زمینی 1/4 قاشق چای خوری

1/2 فنجان (2/1 اونس) قره قاط خشک

1/4 فنجان (1/2 اونس) زنجبیل متبلور خرد شده

- مرحله 1

یک قفسه را در وسط فر قرار دهید و آن را با دمای 300 درجه گرم کنید.

- گام 2

در یک کاسه بزرگ، جو دوسر، گردو، بادام و تخمه آفتابگردان را بریزید تا ترکیب شوند. شربت افرا، روغن، دارچین، نمک، زنجبیل و گل میخک را اضافه کنید و آنرا مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. این مخلوط را روی یک ورقه بزرگ و لبه دار پهن کرده و برای مدت زمان حدود 40 دقیقه یا تا زمانی که کاملاً قهوه ای و برشته شود، آن را بپزید و هر 10 تا 15 دقیقه هم بزنید.

- گام 3

بگذارید گرانولا در دمای اتاق، حدود 20 دقیقه روی صفحه پخت خنک شود. گرانولا با خنک شدن ترد می شود. قره قاط خشک شده و زنجبیل را درون آن بریزید و به یک ظرف دیگر منتقل کنید. اکنون گرانولا دارچین زنجبیل آماده میل کردن است.

فیلترها
Sort
display