جستجو

مغز گردو

مغز گردو یکی از پر طرفدار ترین خشکبار هایی است که مردم در خرید آن بسیار دقت می کنند. گردو را می توان در فصل پاییز برداشت کرد همچنین افراد به دلیل این که گردوی تازه بخرند سعی می کنند در این فصل خرید خود را انجام دهند. خرید این محصول به صورت کم مقرون به صرفه نیست و بهتر از یکجا خریداری شود.

البته اگر بخواهید بجای گردو فقط مغز آن را بخرید کار شما آسان تر می شود، می توانید در هر فصل و بدون هیچ نگرانی درباره ی تازگی آن را بخرید. زیرا مغز گردو را میبینید و مطمعن هستید که تازه است، اما گردوی سالم قابلیت تشخیص تازگی را ندارد. قیمت این محصول در نقاط کشور متفاوت است. هر جایی گردوی مخصوص خود را با قیمت معین شده خود به فروش می رساند. گردویی که مغز شده گران تر از گردویی است که با پوست می باشد.


انواع مغز گردو


مغز گردو انواع متفاوتی دارد که شامل معمولی، خورشتی و سفید می شود. نوع معمولی آن نوعی است که رنگ آن میان سیاه و سفید است و یک حالت قهوه ای رو به روشن دارد. البته مکانی که گردو به آن تعلق دارد هم رنگ آن را تعیین می کند.

نام معمولی را فروشندگان برای گردو گذاشته اند و در واقع زمانی که گردو نه رو به سفیدی بزند و نه سیاه باشد به آن لقب معمولی می دهند. این نوع نیز میان مردم طرفداران بسیار زیادی دارد و خرید آن بسیار بالا است. همچنین افراد آن را با مغز های دیگر مخلوط می کنند و در آجیل های مهمانی استفاده می کنند. کیفیت آن بسیار بالا است و چرب بودن آن کاملا معمولی است.


مغز گردوی خورشتی


این نوع از مغز گردو رنگ قهوه ای پر رنگ رو به سیاه دارد و بسیار تیره است. استفاده آن برای خورشت فسنجان است به صورتی که آن را پودر می کنند و در خورشت می ریزند و نام دیگر آن مغز گردوی فسنجانی است. کیفیت این نوع با توجه به رنگ آن مشخص نمی شود و وابسته به طعم آن است.

درشتی این محصول باعث شده است که فروشندگان دریابند که این نوع بهتر از انواع دیگر است. در کل جذابیت این نوع به دلیل رنگی که دارد بسیار پایین است همچنین قیمت آن نیز کمتر از دیگر موارد است. خرید این محصول علاوه بر خانواده ها  رستوران داران و آشپز خانه های خانگی نیز می باشد. اگر چه قیمت پایینی دارد اما تقاضای آن بسیار است.


مغز گردوی سفید


ظاهر مغز گردوی سفید بسیار جذابیت دارد. استفاده آن نیز بسیار بالا است و در وعده ی صبح به همراه نان و پنیر مصرف می شود. گران ترین نوع گردو، این محصول است در واقع در باور مردم این گونه است که هر چه قدر مغز گردو روشن تر و سفید تر باشد مرغوب تر و با کیفیت تر است. گاهی اوقات ممکن است این نوع اندازه کوچکی داشته باشد و چربی آن متعادل نباشد، اما مردم به این موارد توجه چندانی ندارند و فقط ظاهر آن را در نظر می گیرند. چرب بودن این محصول مسئله مهمی است که باید در نظر گرفته شود.

فیلترها
Sort
display