جستجو

زردآلو

زردآلو میوه کوچکی است که پوست نازکی دارد. به طور کلی این میوه، به رنگ زرد یا نارنجی و گاهی یک طرف آن قرمز است، مزه ای شبیه هلو و آلو دارد. زردآلو میوه‌ای نرم و گوشتی است که پوست نازکی دارد. این میوه سرشار از مواد مغذی ضروری برای بدن انسان است. موادی ازجمله پتاسیم، سدیم و ویتامین. C مطالعات اخیر نشان داده است مواد مغذی موجود در زردآلو خطر ابتلا به سرطان معده را تا 47 درصد کاهش می‌دهد. با این حال این میوه نمی‌تواند بیش از چند هفته در یخچال بماند؛ مگر این که آن ‌را خشک کنید.


زردآلو خشک یا قیسی یکی از پرطرفدارترین انواع خشکبار است و یکی از تنقلات سالم و مفیدی است که می توان در سراسر سال آن را مصرف کرد.ارزش غذایی زردآلو خشک مانند ارزش غذایی زردآلوی تازه است زیرا زردآلوی خشک از فرایندی تهیه می شود که در آن آب موجود در این میوه را تبخیر می کنند. این فرایند ساده است و تأثیری روی ارزش غذایی زردآلو خشک نمی گذارد. در این فرایند تنها میزان ویتامین های حلال در آب و حساس به گرمای موجود در میوه تازه کمی کاهش پیدا می کند. سایر مواد مغذی موجود در این میوه در اثر این فرایند متراکم تر می شوند.


امروزه بعضی از مناطق اصلی تولید زردآلو کشورهای ترکیه، ایران، ایتالیا، فرانسه، اسپانیا، سوریه، یونان و چین هستند. برای تولید زردآلوی خشک شده باید از زردآلوهای مرغوب و ممتاز استفاده شود. میوه‌ی زرد آلو به میوه‎  هلو بسیار نزدیک است و مزه ‎ی خوشمزه‎ی آن هر سلیقه‎ای را به خود جذب می‌کند.


میوه‎ی خشک خوش طعم زرد آلو را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهید و نتایج آن را پس از گذشت مدتی بررسی کنید. قطعا از مشاهده‌ی نتایج، شگفت‌زده خواهید شد.زردآلو خشک برای سلامتی مفید و غنی از پتاسیم، کلسیم، ویتامین آ، فسفر، ویتامین ث، آهن، ویتامین ب یک، ویتامین ب 2، ویتامین ب 3، ویتامین ب 6، ویتامین ب 9 (فولات)، ویتامین کا، ویتامین ای، منیزیم، سدیم و روی می باشد.


خواص بی نظیر زردآلوی خشک شده:


کاهش خطر اختلالات چشمی:


بتا کاروتوئن و رتینول موجود در زردآلو خطر اختلالات چشمی را کاهش می دهد که باعث از دست دادن بینایی می شود.


بهبود قلب:


زردآلو به دلیل داشتن فیبر بالا به کاهش مقدار کلسترول بد در بدن کمک می کند. هم چنین کلسترول خوب را بالا می برد تا قلب سالم بماند.


منبع آنتی اکسیدان ها:


زردآلو رسیده منبع آنتی اکسیدان است و مصرف منظم آن به پاکسازی سموم از بدن کمک می کند.


پیشگیری از سرطان:


برخی از آنتی اکسیدان های موجود در زردآلوی خشک نقش مهمی در پیشگیری از پیری، سرطان و بیماری های مختلف دارند.


جلوگیری از کم خونی :


زردآلو به دلیل داشتن آهن مانند آهن غیر هموگلوبینی زمان می برد تا جذب بدن شود و در بدن باقی می ماند و مانع کم خونی می شود.


مفید برای زنان باردار:


زردآلو خشک شده سرشار از مواد مغذی بسیاری برای سلامت بدن به ویژه برای زنان باردار است. این میوه دارای آهن فراوان است و از کم خونی دوران بارداری می کاهد و فیبر موجود در آن سبب بهبود عملکرد سیستم گوارش و رفع یبوست و سوء هاضمه در زنان باردار است.


سلامت پوست:


ترکیب ویتامین آ، ث و فیتوکمیکال ها سلامت پوست را بهبود می بخشد.


فیلترها
Sort
display