جستجو

بادام هندی

بادام هندی و برخی از ویژگی های آن

یکی از محبوب ترین آجیل ها در نزد ایرانیان بادام هندی است که دارای خواص بسیار زیادی می باشد. بادام هندی میوه یک درخت گرمسیری است که می تواند تا 14 متر رشد نموده و طبیعت این نوع بادام گرم و خشک می باشد. شکل بادام هندی مانند لوبیا می باشد و و در زیر میوه درخت بلارد پیدا می شود.

بادام هندی در اصل متعلق به شرق برزیل است و در بین تمام مردم جهان محبوبیت خاصی دارد. در قرن 16 وارد هند و آفریقا شده و امروز در چندین کشور کاشت می شود. از بادام هندی کره ای تولید می شود که بسیار نرم بوده و بسیار خوشمزه است.

بادام هندی سرشار از مس می باشد و اگر دانه آن با پوست دست برخورد کند موجب خارش می شود در اصل از مغز این دانه بادام را تهیه می کنند.  در نتیجه بادام را بدون پوست خشک کرده و وارد بازار جهانی می کنند.

بادام هندی

روش های مصرف بادام هندی

بادام هندی طرفداران بیشماری دارد و همه ساله مقدار زیادی از آن وارد کشور ما می شود. شما می توانید بادام هندی را به شکل ساده و یا برشته استفاده کنید. همچنین بادام هندی را می توانید به صورت با نمک یا بدون نمک استفاده کنید. توصیه می شود از مصرف نمک زیاد خودداری کنید و اگر بتوانید بادام هندی را به صورت خام مصرف کنید بسیار بهتر است.

این نوع دانه بسیار ارزشمند بوده و در انواع مختلف بیسکویت ها استفاده می شود. در این مقاله سعی داریم شما را با بادام هندی آشنا کرده و خواص و مضرات آن را برای شما بیان کنیم. همچنین ضروری است بدانید این نوع بادام از چه بیماری هایی پیشگیری می کند.  بادام هندی را می توانید با زردچوبه یا زعفران نیز آغشته کرده و بو دهید.

خواص درمانی بادام هندی

1. بادام هندی هیچ کلسترولی ندارد و برای کسانی که در این زمینه مشکل دارند مناسب است.

2. بادام هندی برای حفظ سلامتی لثه و دندان ها بسیار ضروری  و مفید است.

3. این آجیل انرژی زا بوده و دارای نوعی چربی اشباع شده است که برای سلامتی قلب شما بسیار مفید می باشد.

4. بادام هندی سرشار از آنتی اکسیدان است و به آزادسازی رادیکال های آزاد کمک می کند.

5. سرشار از منیزیم بوده و به حفظ سلامتی ماهیچه های شما کمک می کند.

6. بادام هندی انرژی و فیبر بسیاری داشته و برای تعادل چاقی و لاغری شما مفید است.

7. بادام هندی سرشار از مس بوده و برای انعطاف پذیری رگ های خونی  و استخوان ها مفید است.

8. مصرف بادام هندی جذب آهن در بدن را افزایش داده و در رشد استخوان ها و بافت پیوندی موثر است.

9. بادام هندی بسیار مغذی است و سعی کنید حتما در یخچال یا دمای اتاق آن را نگهداری کنید.

10.بادام هندی برای درمان بیماری های پوستی مانند جذام مفید است. در درمان زخم های دهانی مفید می باشد. از برگ های درخت بادام هندی نیز استفاده های بسیاری برای درمان بیماری های مختلف می شود.

بادام هندی برای چه بیماری هایی مفید است؟

1. مصرف بادام هندی از ابتلا به سرطان جلوگیری می کند.

2. این نوع دانه برای افرادی که فشار خون بالا دارند مناسب بوده و آن را پایین می آورد.

3. بادام هندی به دلیل مواد مغذی برای سلامتی پوست و مو بسیار ضروری است و به زیبایی و سلامتی آن ها کمک می کند و از ریزش مو جلوگیری می کند.

4. به دلایلی که قبلا بیان شد در حفظ سلامت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان بسیار موثر است.

5. این نوع دانه برای حفظ سلامتی مغز و اعضای بسیار مفید است.

6. این ماده سرشار از آنتی اکسیدان بوده و به علاوه به هضم غذا و جلوگیری از سوء هاضمه نیز کمک می کند و برای دستگاه گوارش شما مفید است.

7. این ماده سرشار از ویتامین و منیزیم بوده و برای سلامتی دندان ها و لثه های شما بسیار ضروری است.

8. همچنین دانه های بادام هندی در درمان اختلالات خواب موثر هستند.

نکات ضروری در استفاده از بادام هندی

در ارتباط با مصرف بادام هندی یک سری نکات وجود دارند که رعایت آن ها ضروری می باشند. از جمله این نکات می توان به موارد زیر اشاره نمود.

1. پوسته دانه های بادام هندی سمی بوده و در تماس با پوست ممکن است خطرناک باشد بنابراین همیشه بادام را بو می دهند تا تمامی رزین های سمی آن از بین برود.

2. سعی کنید بادام هندی شور را به هیچ وجه مصرف نکنید. زیرا می تواند از جذب کلسیم در بدن شما جلوگیری کرده و در نهایت موجب پوکی استخوان شود. افرادی که بیماری کلیوی و فشار خون بالا دارند به هیچ وجه از بادام هندی شور استفاده نکنند.

3. بادام هندی نباید در معرض رطوبت قرار بگیرد زیرا موجب می شود یک ماده سمی در آن تولید شده و در نهایت منجر به سرطان کبد گردد. پس این دانه به هیچ وجه نباید در محیطی که رطوبت آن زیاد است قرار بگیرد. سعی کنید بادام هندی بسته بندی شده خریداری کنید. اگر بادام هندی چروک شده بود و یا بوی نامطبوعی داشت و یا دچار افت شده بود به هیچ وجه از آن استفاده نکنید و آن را دور بیندازید.

4. برای حفظ ماندگاری بادام هندی آن را در یخچال نگهداری کنید.

مصرف بیش از حد بادام هندی چه مشکلاتی به بار می آورد؟

همان طور که گفتیم بادام هندی خواص بیشماری دارد و  طرفدارن خاصی را دارا می باشد. اگر در مصرف بادام هندی زیاده روی کنید  ممکن است منجر به سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا شده و بسیار خطرناک باشد.

پس اگر در این زمینه این دو بیماری سابقه دارید و یا در حال حاضر مشکلی دارید از مصرف بادام هندی جدا بپرهیزید. همچنین به این دلیل که این دانه سرشار از اگزالات است می تواند منجر به کاهش جذب کلسیم در بدن شما شود. در ضمن امکان دارد برخی افراد به این نوع آجیل حساسیت داشته باشند و منجر به تورم لب ها و گرفتگی بینی و ... در آن ها شود.

فیلترها
Sort
display