جستجو

بادام زمینی

بادام زمینی از تنقلات خوشمزه است که بسیارمغذی و مفید است. این مغز خوش‌طعم از گیاهان بومی آمریکای‌ جنوبی است و می‌توان آن را در گروه آجیل‌ها طبقه‌بندی کرد. بادام‌ زمینی که به نام های پسته‌ شامی، بادام‌کوهی و پسته زمینی هم شناخته می شود، بوته و میوه ای است که بیشتر به عنوان آجیل مصرف می شود. اصالت این گیاه متعلق به آمریکای جنوبی است و از این منطقه به دیگر نقاط جهان انتقال داده شده است.


طبیعت بادام زمینی گرم و تر می باشد. بادام زمینی مقادیر بالای اسید اولئیک و اسید لینولئیک، آنتی اکسیدان ها و پلی فنول ها، ویتامین های گروه B مانند نیاسین، ریبوفلاوین، تیامین، ویتامین B6، ویتامین B9، ویتامین C، ویتامین A، اسید پانتوتنیک، پتاسیم، منگنز، مس، کلسیم، منیزیم، آهن، سلنیوم و روی می باشد. این میوه دارای ارزش غذایی بسیار زیادی می باشد و به اندازه گردو و بادام ارزش غذایی دارد و به همین جهت بسیار مغذی است.


خوردن روزانه ۸ عدد از بادام زمینی برای کاهش بیماری های قلبی ضروری است. همچنین این مغز عالی برای کنترل وزن، تثبیت سطح قند خون و افزایش متابولیک بدن موثر است. میان وعده مناسبی نیز محسوب می شود. بادام زمینی یک گیاه است که به عنوان لوبیا، نخود فرنگی و خانواده سویا شناخته شده و معروف است. در هند از بادام زمینی به عنوان دانه های خوراکی طبقه قندی شده استفاده می شود. بادام زمینی در هند بسیار رایج است.


بادام زمینی از آن دسته میوه‌ها یا مغزهایی محسوب می‌شود که لاغرها می‌توانند به عنوان یک ماده غذایی چاق کننده و افراد سردمزاج به عنوان محرک میل جنسی از آن استفاده کنند. برای اضافه کردن وزن کافی است روزانه صد گرم بادام زمینی را با یک لیوان آب هویج و یک قاشق عسل مخلوط کرد و خورد. همچنین روغن بادام زمینی فاقد کلسترول بوده و برای کسانی که چربی خونشان بالاست مفید می باشد.


بادام زمینی را به صورت بادام زمینی خام یا بادام زمینی برشته و بو داده به عنوان آجیل استفاده می کنند، علاوه بر این بادام زمینی را برای تهیه آرد بادام زمینی، کره بادام زمینی، روغن بادام زمینی، انواع سالاد و سس سالاد، سوپ و خورش استفاده می کنند.


بادام زمینی چربی بالایی دارد و آن را در گروه دانه‌های روغنی طبقه‌بندی می‌کنند همچنین حاوی پروتئین بالایی است و به همین‌ خاطر آن را یکی از منابع بسیار غنی از پروتئین گیاهی می‌دانند. با توجه‌ به پایین‌بودن میزان کربوهیدرات‌ها و بالابودن پروتئین، چربی و فیبر در بادام زمینی شاخص گلوکز نیز در این آجیل بسیار پایین است و در نتیجه مصرف آن بعد از هر وعده‌ی غذایی از ورود سریع کربوهیدرات‌ها به خون جلوگیری می‌کند و به همین دلیل مصرف بادام زمینی برای افراد مبتلا به دیابت مناسب است.


خواص بادام زمینی


خواص بادام زمینی شامل درمان اگزما و پسوریازیس، آکنه و جوش صورت، جوان سازی پوست صورت، درمان آفتاب سوختگی، درمان زخم و کبودی پوست، تقویت و افزایش رشد مو، درمان طاسی، درمان مو های شکننده و آسیب دیده، مفید برای نوزادان و کودکان، کمک به رشد جنین و زنان باردار، کمک به لاغری و کاهش وزن، کمک یه افراد دیابتی و کنترل قند خون، پاکسازی کبد چرب، تقویت سیستم ایمنی بدن، یکی از بهترین منابع انرژی برای ورزشکاران و بدنسازان، درمان معده درد و سلامت دستگاه گوارش، بهبود حرکات روده به پیشگیری و درمان یبوست، کاهش چربی خون، بیماری های قلبی و سکته قلبی، درمان افسردگی، خواص ضد سرطانی و ضد تومور، کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر می باشد

فیلترها
Sort
display