تصور می شود گرانولا یکی از مواد غذایی اصلی در هر خانواده ای می باشد که به سرعت به عنوان دسر یا یک عصرانه خوشمزه و غذایی مقوی در حال استفاده است و به دلیل خواص منحصر به فردی که در رژیم های غذایی دارد، به سرعت در برنامه غذایی خانواده ها جای گرفته است. از همین رو تهیه و آماده سازی آن به روش های مختلف و به صورت ترکیبی با مواد مختلف از جمله، گرانولای دارچینی، گرانولای ترکیب شده با ماست، میوه جات مختلف و ... موجب شده به خوراکی با طعم دلنشین و مزه ای به یاد ماندنی برای افراد تبدیل شود.
1-فر را با دمای 300 درجه گرم کنید. ورق پخت را با کاغذ روغنی بچینید.
2-در یک کاسه بزرگ، جو دوسر، آرد، دارچین، نمک را ترکیب کنید. در یک کاسه کوچک، شربت افرا، عصاره وانیل، روغن را با هم مخلوط کنید.
3-به مخلوط جو دو سر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود.
4-مخلوط را روی ورق پخت کاغذ روغنی پخش کنید و به مدت 30 دقیقه بپزید. هم بزنید تا توده های شما شکسته شود و جو دو سر را در لبه خارجی ظرف در وسط پخش کنید، زیرا لبه خارجی با سرعت بیشتری پخته می شود.
5- اجازه پخت برای 20 دقیقه دیگر بدهید.
6-از فر خارج کنید و بگذارید کاملا خنک شود.
7-دو طرف کاغذ روغنی را بلند کنید، بنابراین گرانولا به سمت وسط ظرف حرکت می کند. سپس کاغذ پوست را بلند کرده و با استفاده از آن گرانولا را از ظرف پخت منتقل کرده و در یک ظرف شیشه ای بدون نفوذ هوا می ریزیم.
اگر گرانولا در عرض یک هفته استفاده شود، می تواند در انبار بماند. در غیر این صورت، تا 1 ماه در یخچال نگهداری کنید. برای افرادی که از رژیم وگان استفاده می کنند یا به لبنیات و یا ماست حساس هستند، ماست سنتی را با ماست آماده جایگزین کنید.
خوردن گرانولای دارچینی خانگی، نوعی انرژی و احساس خوب را در افراد ایجاد می کند. طعم های متنوع آن باعث می شود که طعم آن بیشتر شبیه یک غذای شیرین رضایت بخش باشد تا یک میان وعده دلچسب بسته بندی شده بهداشتی برای تمام خانواده.
آن را به تنهایی بین وعده های غذایی، مخلوط شده با ماست و میوه های تازه برای یک صبحانه مخصوص یا در بالای بستنی مورد علاقه خود به عنوان یک دسر غنی و لذت بخش بخورید.به علاوه، شما می توانید هر بار گرانولای دارچینی را با افزودن انواع مختلف میوه خشک یا خشکبار، یا استفاده از ادویه جات و عصاره های مختلف تغییر دهید.
برای اینکه واقعاً از خوردن آن لذت ببرید، در پایان دوره پخت یک مشت مینی شکلات نیمه شیرین بریزید، بنابراین آنها به سختی در تکه های گرانولای ریز ذوب می شوند و خوردن آن فوق العاده طعمی شگفت انگیز را برای شما ایجاد می کند.
گرانولا همیشه یک گزینه صبحانه محبوب است و تهیه آن در خانه برای استفاده بسیار بهتر است. گرانولای پیش خرید شده گاهی اوقات می تواند کمی از قندهای اضافه شده برخوردار باشد، بنابراین با تهیه خود، می توانید روی مواد خوب تمرکز کنید.
این دستور العمل شامل برخی منابع عالی آجیل و دانه ها است که قطعاً روز تعطیل شما را به خوبی آغاز می کند. جو دوسر منبع بزرگی از فیبر نامحلول است که می تواند به شما در سوخت و ساز صبحگاهی کمک کند و سیب، دارچین، زنجبیل و پرتقال هم عطر و طعم و هم شیرینی می بخشد، یعنی نیازی به افزودن قندهای دیگر نیست.توصیه می شود مقداری ماست طبیعی و تکه های تازه سیب را به عنوان یک فرنی ترد اضافه کنید، یا گرانولا را با مقداری شیر دلخواه خود سرو کنید.
200 گرم سیب، پوست آن را به صورت نوارهای نازک جدا کنید
100 گرم جو دو سر
100 گرم بذر کتان (بذر کتان نیز به خوبی کار می کند)
آب و مزه یک پرتقال
20 گرم زنجبیل رنده شده
1 قاشق چایخوری دارچین
50 گرم پسته
50 گرم گردو
2 قاشق غذاخوری روغن (روغن آفتابگردان، روغن زیتون، روغن نارگیل)
1-فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2-تمام مواد خود را در یک کاسه بزرگ مخلوط کن اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید و اطمینان حاصل کنید که همه چیز در روغن پوشانده شده است.
3-مخلوط را روی سینی فر پهن کنید.
4-قبل از اینکه همه چیز را خوب هم بزنید، از10 دقیقه قبل فر را گرم کنید. مخلوط را بپزید تا رطوبت آن جذب شده و مخلوط کمی به رنگ قهوه ای طلایی تبدیل شود.
5-از فر خارج کنید و بگذارید کاملا خنک شود.