لیمو خشک ورقه ای امروزه یکی از پر فروش ترین محصولات تولید شده میباشند که از آن در انواع غذا ها برای طعم دهی استفاده میشود. از قدیم مصرف لیمو به دلیل داشتن خواص زیادی که این محصول دارد بسیار رایج بوده است. این محصول به دلیل لازم بودن شرایط خاص آب و هوایی برای کشت، فقط در بعضی از ماه های سال قابل کشت میباشد.
بهترین نوع لیمو در مناطق مختلف جنوب و جنوب شرقی ایران نظیر بندرعباس، میناب، جهرم و شیراز و صادراتی آن در اردن پرورش مییابد. خشک کردن لیمو به صورت ورقه ای باعث میشود برای مدت طولانی تری قابل نگهداری باشد تا در تمام فصول سال در دسترس باشد. خشک کردن میوه ها یکی از بهترین راهکارها برای تنقلات بچه ها است می توانید انواع میوه ها را در منزل به راحتی خشک کنید و نوش جان کنید.
این میوه از نظر کلسیم و پتاسیم غنی بوده و از نظر ویتامین C از سایر مرکبات پیشی گرفته و به عنوان کاهندهی فشار خون و چربی خون شناخته شده است. خوردن دم کردهی آن اغلب با چای و گل گاوزبان در کاهش فشار خون موثر است. برای افراد با فشار خون طبیعی نیز مصرف دم کردهی آن با عسل یا نبات پیشنهاد میشود. لیمو خشک از نظر طب سنتی خنک کننده، اشتهاآور، ضدعفونی کننده، مقوی معده، ضد نفخ، موثر برای رفع عوارض کمبود ویتامین C، مسکن سردرد، التیام دهندهی سرفه و سرماخوردگی است.
این چاشنی به دلیل مواد انتی اکسیدانی، ضدسرطان شناخته شده و در دفع مواد صفراوی موثر است. لیمو هنگام خشک شدن به دلیل عمل تخمیر، کمی تلخ شده که این تلخی در مزهی آن نیز احساس میشود؛ بنابراین بهتر است برای جلوگیری از تلخ شدن غذا پیش از افزودن، تخمهای آن را درآورید.
امروزه پزشک ها دریافته اند که این محصول از نظر دارویی نیز برای بدن انسان مفید می باشد و برای کسانی که فشار خون بالایی دارند و علاوه بر این دسته افراد، برای کسانی که از چربی خون بالا رنج می برند، استفاده از این محصول سبب کاهش فشار خون آن ها و همین طور چربی خون می شود.
باید در نظر داشت علاوه بر خود لیمو خشک، گیاه آن نیز برای بدن انسان بسیار مفید و سود مند می باشد و برای کسانی که از درد گوارش و گلو رنج می برند، جوشاندن گیاه این محصول و مصرف آن به صورت متعدد، سبب رفع این مشکل نیز می شود و علاوه بر این از گیاه آن به عنوان دمنوش نیز استفاده می شود.
این میوه از نظر کلسیم و پتاسیم غنی بوده و از نظر ویتامین C. از سایر مرکبات پیشی گرفته و به عنوان کاهندهی فشار خون و چربی خون شناخته شده است. خوردن دم کردهی آن اغلب با چای و گل گاوزبان در کاهش فشار خون موثر است. برای افراد با فشار خون طبیعی نیز مصرف دم کردهی آن با عسل یا نبات پیشنهاد میشود. لیمو خشک از نظر طب سنتی خنک کننده، اشتهاآور، ضدعفونی کننده، مقوی معده، ضد نفخ، موثر برای رفع عوارض کمبود ویتامین C، مسکن سردرد، التیام دهندهی سرفه و سرماخوردگی است. این چاشنی به دلیل مواد آنتی اکسیدانی، ضدسرطان شناخته شده و در دفع مواد صفراوی موثر است. از لیمو خشک شده معمولا برای تهیه نوشیدنی استفاده می شود.
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت بل گروپ مراجعه نمایید.