توت خشک یکی از میوه های خشک شده است که طرف داران خاص خود را دارد. این میوه خشک شده طعم بسیار دل چسب و دل پذیری دارد که باعث می شود بسیاری از افراد، از این میوه به عنوان یک طعم دهنده خوشمزه استفاده نمایند. همان گونه که می دانید، توت یکی از میوههای خوشمزه و بسیار شیرین است البته از خانواده های این میوه می توان به شاه توت، تمشک، توت سفید، گوجی بری و بلوبری اشاره داشت.
باید بیان شود که این میوه در اواخر بهار تا اوایل تابستان برداشت می شود و به فروش می رسد و بقیه سال این میوه رشد نخواهد کرد، حال با استفاده از روش هایی مانند خشک کردن توت، می توان این میوه بی نظیر را تا سال های سال استفاده کرد. تحقیقات نشان می دهد که زادگاه درخت توت کشور چین است؛ اما ذات خودروی درخت توت باعث شده که بذر آن در تمام نقاط جهان پخش شود و در شهرهایی با آب و هوای گرم و مرطوب رشد کند. درخت های توت در کشورمان ایران هم رشد می کنند و شما در فصل بهار می توانید از این میوه جذاب و خوش طعم استفاده نمایید.
توت خشک به عنوان یک طعم دهنده عالی شناخته می شود و ایرانیان بیشتر از این میوه در ظروف آجیل یا به همراه چای استفاده می نمایند. از قدیم الایام استفاده از توت خشک شده در میان ایرانیان رواج داشته است زیرا این میوه از مزایای فراوان برخوردار می باشد. از مزایای توت خشک شده می توان به موارد زیر اشاره داشت:
خواص درمانی توت خشک بسیار است که در زیر به برخی از آن ها اشاره می شود: